LK Celje Mozaik na Prazniku Kozjanskega jabolka

Bile smo na Prazniku kozjanskega jabolka v Podsredi, kjer smo na LIONS dobrodelni stojnici članice LIONS KLUBA CELJE MOZAIK  ponujale izvrstne jabolčne zavitke, »miške«, jabolka v testu, piškote in še marsikaj izpod rok naših spretnih članic.

Z dobrodelnimi prispevki, ki so jih darovali v zameno za sladice, so dobri ljudje prispevali za pomoč ranljivim – pomoči potrebnim osebam v lokalnem okolju.

Sejem »PRAZNIK KOZJANSKEGA JABOLKA« že 25. leto v Podsredi organizira Kozjanski park. Poleg številnih prireditev se bodo na okoli 150 stojnicah predstavile ekološke kmetije, tradicionalni obrtniki in društva. Sejem ima bogato tradicijo, vsako leto ga obišče veliko ljudi iz celotne Slovenije, kjer si nabavijo raznovrstno in ekološko pridelano ozimnico. Članice Lions kluba Celje Mozaik  smo na sejmu bil že tretje leto zapovrstjo. Glavna koordinatorka stojnice je naša srčna članica Cveta Kovačič. S pripravo sladic in prodajo pa so sodelovale številne članice.

Z dobrodelnimi akcijami Lions klub Celje Mozaik pomaga ljudem, ki so potrebni pomoči, da lažje prebrodijo težavne okoliščine, v katerih so se znašli. Žal se njihovo število povečuje, zato je tudi naše poslanstvo in prizadevanje k oblikovanju njihovih mozaikov sreče vedno bolj pomembno in dobrodošlo.

Če morda kdo izmed vas ni uspel obiskati naše stojnice na trgu v Podsredi, želel pa bi darovati prostovoljni prispevek za naš humanitarni namen, lahko nakaže sredstva na TRR našega kluba, št.:  SI56 0311 8100 1063 662.

Hvala